Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kulturni dom Dolsko

23. december, 2018 ob 19:00

Brezplačno

 

Ste že ujeli glas o nenavadnem glasbenem duetu, ki navdušuje poslušalce po prizoriščih širom Slovenije? To sta Jernej Dirnbek – Dimek, ustanovni član in tekstopisec pri glasbeni skupini Mi2, in Davor Klarić, prekaljeni glasbenik, ki se je po številnih letih igranja s številnimi priznanimi zasedbami ustalil pri Mi2.

V začetku letošnjega leta sta zasnovala svojevrsten glasbeni program, »Z muziko o vinu in ljubezni«, v katerem so našle prostor bolj pripovedne, sentimentalne, predvsem pa zabavne skladbe, ustvarjene skozi leta delovanja skupine Mi2, pa tudi za potrebe drugih glasbenih izvajalcev.

Jernej Dirnbek je ustanovni član glasbene skupine Mi2, kjer poje in igra kitaro in je avtor dobršnjega dela njihovih uspešnic. Sicer ustvarja tudi za druge glasbene izvajalce, televizijo in gledališče, v letu 2016 pa je izdal svoj prvi roman »Pevci pozabljenih pesmi«.

Davor Klarić je polnokrvni glasbenik, ki je doslej sodeloval s številnimi glasbenimi zasedbami in izvajalci, med drugim so (bili) to Šank rock, Elevators, Magnifico, Vlado Kreslin, Laibach in Mi2. Kot studijski glasbenik je s slovenskimi in tujimi izvajalci posnel toliko skladb, da se pri najboljši volji niti sam ne spomni več vseh.

PROMO VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=7qxF1ZPw3iU

JADRALSKA
https://www.youtube.com/watch?v=7oQDJOIjqvE

http://dimek-davor.si

Podrobnosti

Datum:
23. december, 2018
Čas:
19:00
Cena:
Brezplačno
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/706192376403886/

Prizorišče

Kulturni dom Dolsko
Dolsko 55
Dol pri Ljubljani, 1262 Slovenija
+ Google Map